Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS διεξήχθη σήμερα 1η Δεκεμβρίου 2021 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σύντομη ενημερωτική δράση από μαθήτριες του σχολείου μας, με στόχο την ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας γύρω από την αξία της έγκαιρης προφύλαξης από τον ιό του HIV.

     Αξίζει να τονιστεί πως η εκδήλωση αυτή ήταν μια πρωτοβουλία μαθητριών του σχολείου μας, οι οποίες εισηγήθηκαν έγκαιρα προς έγκριση αυτή την επιτυχημένη ενημερωτική δράση στη Διεύθυνση του Σχολείου. Πολύτιμη επίσης χαρακτηρίζεται και η συνεισφορά ως προς την τεχνική υποστήριξη του εκπαιδευτικού κ. Παπαδόπουλου Δημητρίου στην επιτυχή υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Η υλοποίηση της δράσης αυτής αξίζει να σημειωθεί πως έγινε τμηματικά σε μαθητές του σχολείου μας τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του Covid-19.

     Η Διεύθυνση αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτή την επιτυχή σχολική δράση κοινωνικού περιεχομένου και ευελπιστεί και σε άλλες ωφέλιμες μαθητικές πρωτοβουλίες που θα τονώνουν την συνεχή ενεργό συμμετοχή των μαθητών μας στα δρώμενα της σχολικής μας ζωής.