Στο επισυναπτόμενο έγγραφο θα βρείτε τη νέα εγκύκλιο σχετικά με την υπό στοιχεία Φ.153/ 43758/Α5/14-4-2022 (ΦΕΚ1851 Β’) απόφασης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, αναφορικά με την Πρόσβαση των υποψηφίων ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 και εφεξής.

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

     Στο επισυναπτόμενο έγγραφο θα βρείτε οδηγίες για την υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικέςΥποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικέςεκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, βάσει του Ν.3699/2008, στις ΠανελλαδικέςΕξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2022, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

     Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε το πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων μαθημάτων σχολικού έτους 2021-2022.

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

      Στα επισυναπτόμενα έγγραφα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα στις προαγωγικές εξετάσεις της Α' και B’ τάξης των ΕΠΑ.Λ. στο πλαίσιο της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας, της εξεταστέας ύλης και του τρόπου αξιολόγησης αυτών κατά το σχολικό έτος 2021-2022, βάσει του άρθρου 9 του ν. 4692/2020 (Α΄ 111).

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

    Στο επισυναπτόμενο με αριθμό πρωτ. 39467/2022 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) θα βρείτε την πρόσκληση για διάθεση θέσεων Μαθητείας στο Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας αποφοίτων ΕΠΑ.Λ.

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

     Στο επισυναπτόμενο έγγραφο θα βρείτε την απόφαση (ΦΕΚ) για τη δικαιολόγηση των απουσιών των υποψηφίων που συμμετέχουν στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις για την εισαγωγή σε Σχολές του Λιμενικού Σώματος, στις Στρατιωτικές Σχολές, στις Σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος και στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομία.

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

       Στα επισυναπτόμενα έγγραφα θα ενημερωθείτε για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή υποψηφίων στις σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2022-2023. 

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

    Στο επισυναπτόμενο έγγραφο θα βρείτε την ανακοίνωση της Στρατολογικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας (Κ. Δαβάκη 8, 50100, Κοζάνη, τηλ: 2461350705, 2461350710, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) που αφορά στους γεννημένους το έτος 2004 άρρενες Έλληνες, οι οποίοι έχουν υποχρέωση κατάθεσης Δελτίου Απογραφής από 2 Ιανουαρίου 2022 μέχρι 31 Μαρτίου 2022, σύμφωνα με το Νόμο περί Στρατολογίας των Ελλήνων. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Στρατολογική Υπηρεσία στα τηλέφωνα 2461350709-10.

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση
   

     Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα μπορούν να προμηθευτούν από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 17 Μαρτίου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 18 Μαρτίου έως και  1 Απριλίου 2022.

      Υπενθυμίζεται ότι:

    - Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη, καθώς και για τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς.

    - Βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να φέρουν όλοι οι μαθητές από 4 έως 18 ετών καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί.

   - Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που φοιτούν σε δημόσιες σχολικές μονάδες και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί που απασχολούνται σε αυτές καταχωρίζουν τη δήλωση και το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα edupass.gov.gr, από την οποία εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19.

    - Η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες.

    Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που φοιτούν σε ιδιωτικές σχολικές μονάδες και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί που απασχολούνται σε αυτές εξακολουθούν να δηλώνουν το αποτέλεσμα των self test στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και να εκδίδουν την Σχολική Κάρτα για COVID-19.

 Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

    Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα ενημερωθείτε σχετικά με την πρόσκληση, την επιλογή & την κατανομή του στρατιωτικού προσωπικού (κατάθεση Δελτίου Απογραφής γεννηθέντων το έτος 2004). 

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

       cityofkozani

     Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης προσέφερε στο συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης κρεατικά αξίας 110 ευρώ για τις ανάγκες σίτισης των απόρων συμπολιτών μας κατά την περίοδο των εορτών.

     Σε αυτή την κατεύθυνση, το συσσίτιο Δήμου Κοζάνης εξέφρασε δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες για τις πολύτιμες δωρεές τον Ιανουάριο του 2022 όπως φαίνεται και στο  δημοσίευμα https://kozan.gr/archives/389181.

     Αξίζει να τονιστεί πως η κίνηση αυτή υλοποιήθηκε χάρη στο ενδιαφέρον και την πρωτοβουλία της συναδέλφου κ. Λάγγα Θεοφανούς.

    Ευελπιστούμε πως στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης θα υπάρχουν πάντα τέτοιοι άνθρωποι που θα παρακινούν και θα ενδιαφέρονται ώστε να συνεχίσει και στο μέλλον το σχολείο μας να συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις που υποστηρίζουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

    Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

       Στο επισυναπτόμενο έγγραφο θα βρείτε τη γνωστοποίηση δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της υπ΄ αριθμ. Φ.153.1/148498/Α5/18-11-2021 (ΦΕΚ 5400 Β’) Υ.Α. που αφορά στον καθορισμό των συντελεστών βαρύτητας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων ΕΠΑΛ, και της Φ.253.1/148469/Α5/18-11-2021 (ΦΕΚ 5399 Β΄) Υ.Α. που αφορά στον καθορισμό των συντελεστών βαρύτητας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων ΕΠΑΛ, ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών για εισαγωγή στην Τριτ/θμια Εκπ/ση το ακαδημαϊκό έτος 2022- 2023 και εφεξής.

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε το νέο εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου μας με ισχύ από 7-2-22.

 Με εκτίμηση,

 Από τη Διεύθυνση

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 7-2-22.pdf)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 7-2-22.pdf 251 kB
Download this file (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 7-2-22.xlsx)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 7-2-22.xlsx 20 kB

     Η τύχη είναι...γένους θηλυκού!..     

     Με άρωμα γυναίκας ανέτειλε η νέα χρονιά για το 1ο ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης! 

    Η τυχερή μας που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης για τη φετινή χρονιά 2022 είναι η αναπληρώτρια εκπαιδευτικός του σχολείου μας κ. Κηροπούλου Όλγα, κλάδου ΠΕ86-Πληροφορικής.

    Ευχόμαστε ολόψυχα στην κ. Κηροπούλου σε προσωπικό επίπεδο να έχει πάντα στη ζωή της  Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία & Τύχη και σε επαγγελματικό επίπεδο έναν σύντομο μόνιμο διορισμό!

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση


     Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε την εγκύκλιο προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών Λιμενικού Σώματος με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 καθώς και την αντίστοιχη προκήρυξη.

 Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

       Στα επισυναπτόμενα έγγραφα μπορείτε να ενημερωθείτε για την διόρθωση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘ.

 Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

 

Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε το νέο εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου μας με ισχύ από 1-2-22.

 Με εκτίμηση,

 Από τη Διεύθυνση

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 1-2-22.pdf)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 1-2-22.pdf 89 kB
Download this file (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 1-2-22.xlsx)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 1-2-22.xlsx 23 kB

     Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε το νέο εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου μας με ισχύ από τη Δευτέρα 14-2-22.

 Με εκτίμηση,

 Από τη Διεύθυνση

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 14-2-22.pdf)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 14-2-22.pdf 96 kB
Download this file (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 14-2-22.xls)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 14-2-22.xls 48 kB

       Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε την εγκύκλιο προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, καθώς και την αντίστοιχη προκήρυξη. 

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση